Malzemeler:
-600 gr karnabahar
-2 adet büyük boy domates
-2 adet salatalık
-2 tutam fesleğen(ince kıyılmış)
-bir tutam dereotu(ince kıyılmış)
Sosu için:
-3 çorba kaşığı ayçiçek yağı
-1 limonun suyu
-tuz (isteğe göre)
YAPILIŞI:Karnabaharları kaynar suda haşlayın.domates ve salatalıkları istediğiniz şekle göre doğrayın.geniş bir kapta bu malzemeleri karıştırın.dereotu ve fesleğenleri ekleyin üzerlerine limon suyu ayçiçek yağı ve tuzdan oluşan sosu dökün.Afiyet olsun.
-600 gr karnabahar
-2 adet büyük boy domates
-2 adet salatalık
-2 tutam fesleğen(ince kıyılmış)
-bir tutam dereotu(ince kıyılmış)
Sosu için:
-3 çorba kaşığı ayçiçek yağı
-1 limonun suyu
-tuz (isteğe göre)
YAPILIŞI:Karnabaharları kaynar suda haşlayın.domates ve salatalıkları istediğiniz şekle göre doğrayın.geniş bir kapta bu malzemeleri karıştırın.dereotu ve fesleğenleri ekleyin üzerlerine limon suyu ayçiçek yağı ve tuzdan oluşan sosu dökün.Afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder