MALZEMELER:
YAPILIŞI:
Bir tencereye yağ konularak eritilir.Üzerine etler koyularak 3-4 dakika kavrulur.İnce kıyılımış soğanlar ilave edilir.Pembeleşinceye kadar etlerle birlikte kavrulur.Salça katılarak 1-2 dakika daha kavurmaya devam edilir.Tuz,karabiber ve 4 su bardağı sıcak su ilave edilerek ağır ateşte 1,5 saat pişirilir.Pilavla servis edilir.
AFİYET OLSUN
- 1 kg kuşbaşı doğranmış kuzu eti,
- 2 çorba kaşığı margarin,
- 4 adet iri soğan,
- 1 tatlı kaşığı salça,
- 1 tatlı kaşığı tuz,
- bir tutam karabiber,
- 4 su bardağı su.
YAPILIŞI:
Bir tencereye yağ konularak eritilir.Üzerine etler koyularak 3-4 dakika kavrulur.İnce kıyılımış soğanlar ilave edilir.Pembeleşinceye kadar etlerle birlikte kavrulur.Salça katılarak 1-2 dakika daha kavurmaya devam edilir.Tuz,karabiber ve 4 su bardağı sıcak su ilave edilerek ağır ateşte 1,5 saat pişirilir.Pilavla servis edilir.
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder