MALZEMELER:
Tencereye et ve soğuk su eklenerek ocağa konur.Et pişmeye yakın,yıkanıp ayıklanmış sebzeler;küp şeklinden biraz daha büyükçe doğranmış pırasa,havuç,patates ve soğan bütün olarak ete eklenir.Tuz,karabiber ve kekik katılır.Sebzeler pişince ocaktan alınır.(Suyu az gelirse,pişerken sıcak su ekleyin.)Sıcak olarak servis edin.
AFİYET OLSUN
- 500 kemikli et parçası,
- 2 sap pırasa,
- 2 adet havuç,
- 2 adet patates,
- 1 adet kuru soğan ya da birkaç tane arpacık soğanı,
- tuz,
- karabiber,
- kekik.
Tencereye et ve soğuk su eklenerek ocağa konur.Et pişmeye yakın,yıkanıp ayıklanmış sebzeler;küp şeklinden biraz daha büyükçe doğranmış pırasa,havuç,patates ve soğan bütün olarak ete eklenir.Tuz,karabiber ve kekik katılır.Sebzeler pişince ocaktan alınır.(Suyu az gelirse,pişerken sıcak su ekleyin.)Sıcak olarak servis edin.
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder