MALZEMELER:
HAZIRLANIŞI:
Hamsi ayıklanır,yıkanır ,kılçıkları temizlenir ve küçük küçük kıyılır.Üzerine ince kıyılmış sopan,maydanoz,tuz,karabiber ve un katılarak iyice karıştırılır.Kaşıkla alınarak kızgın yağa dökülür ve kızartılır.Sıcak servis yapılır.
AFİYET OLSUN
- 1 Kg hamsi,
- 1 adet iri soğan,
- 1 demet maydanoz,
- tuz,
- karabiber,
- 2 yemek kaşığı un,
- kızartmak için sıvı yağ.
HAZIRLANIŞI:
Hamsi ayıklanır,yıkanır ,kılçıkları temizlenir ve küçük küçük kıyılır.Üzerine ince kıyılmış sopan,maydanoz,tuz,karabiber ve un katılarak iyice karıştırılır.Kaşıkla alınarak kızgın yağa dökülür ve kızartılır.Sıcak servis yapılır.
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder